DE VÂNZARE +5 camere, Cape Town, Western Cape, Africa de Sud, Century City

DE VÂNZARE - Cod. 26912

  • Tipologie: +5 camere
  • Zona: 120 m²
  • Camere: 9

Colosseum Presidential Suite, un apartament cu 3 camere de vanzare in Century City, Cape Town

La pretul de R 3 900 000 - garantat 8% a reveni închiriere minim pe an pentru primii 2 ani. Prețul de cumpărare include TVA la 0%. Nicio taxă de plătit de transfer. Proprietate vă oferă acces la colecția de RCI Resorts Worldwide. Nu sunt taxe si tarife sau taxe de plătit pentru primii 2 ani. Include 28 de nopti gratuite pe an (nopți pot fi schimbate la o selecție de hoteluri si statiuni din întreaga lume). Complet gestionate și întreținute. Proprietate hassle proprietate gratuit la cele mai bune!

3 dormitoare si 3 bai Superior elegante (un apartament dormitor poate fi blocat pe pentru a crea o suită Executive cu un dormitor si un apartament prezidential 2 dormitoare). Luxos echipate și mobilate complet interioare. Vederi impresionante de Table Mountain pe fundalul de la orizontul orașului. Servicii hoteliere complete disponibile de la momentul sosirii la momentul de plecare. Situat la 10 minute de centrul orașului Waterfront si Cape Town.

Servicii hotel:

Internet WiFi în întreaga. Secure parcare sub acoperire. Dotate cu aer condiționat încălzire și răcire. Servicii valet. Acces intrare si iesire controlata. Camere CCTV si de securitate 24 de ore. 24 Ore Recepție, concierge și room service. 20 locuri sala de consiliu. Stare-de-the-art de sunet-room. Salonul de masaj chinezesc. Cincin restaurant rafinat in-house. Cocktail bar elegant.

Colosseum Luxury Hotel ocupă o poziție privilegiată în Century City, un prestigios imobiliar de 250 de hectare, care integreaza mai multe miliarde de birouri rand, rezidential, retail și evoluțiile de agrement într-un mediu sigur, amenajat. Century City este de origine corporative la multe din Topul Firmelor din Africa de Sud Blue Chip și Canal Walk (cel mai mare centru comercial din Africa), convenabil situat adiacent la autostrada N1.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Greenbay Trading
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB