DE ÎNCHIRIAT Casă, Johannesburg, Gauteng, Africa de Sud, 18 Walton Avenue Auckland Park / Melville

DE ÎNCHIRIAT - Cod. 29831

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 350 m²
  • Camere: 10+
  • Podea: ?

lumină și însorită acasă pe o stradă liniștită, frumoasă, cu 24 de ore de securitate din stradă.
O fermă originală a zonei, aceasta casa are podele din lemn și plafoane presate la parter, și un acoperiș de paie voluminos peste o zonă de living la etaj, dormitoare si o baie. Casa poate fi stabilită ca ti se potriveste, dar, în esență, are 5 dormitoare; o deschidere de studiu la grădina din spate; două zone de bucătărie, una dintre care se va deschide la grădina din față; 3 bai (una en-suite); 2 zone de living / sufragerie; un Nook de intrare-cum-micul dejun; o spălătorie separată; cabana mici; zona de depozitare si loc de parcare la distanta pentru 3 masini. Grădina se infasoara in jurul casei cu o piscină, și este cuprinsă într-un gard viu mare, dens, care oferă securitate și confidențialitate. Intreaga casa a fost recent repictate, renovat și re-acoperite cu paie. Acesta este conectat la energie electrică și gaz eGoli, cu ambele gheizere electrice și de gaz.
Acest cartier este liniștit și a stabilit, strada securizată de 24 de ore gărzi private. Este aproape de toate facilitățile, dar retras. Un loc ideal pentru a crește copiii, scrie acea carte, face artă, dabble în grădină ...
Am ridicat fiica mea aici, și este cu mare reticenta am mutat departe. Caut, oameni responsabili "old-school" să trăiască aici; oameni pregătiți să aibă grijă de casă, grădină și piscină, și să trăiască în pace în cadrul comunității.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB