DE VÂNZARE Casă rustică, pretoria, Gauteng, Africa de Sud, Dinokeng Game Reserve

DE VÂNZARE - Cod. 39880

  • Tipologie: Casă rustică
  • Zona: 177000 m²
  • Camere: 15
  • Podea: 2500

O oportunitate o dată în viață de a deține o piesă de paradis în rezervația de jocuri Dinokeng. Dinokeng este o mare rezervă de jocuri 5 (Leu, Rinocer, Elefant, Buffalo, Leopard) situată în Hammanskraal, Africa de Sud, la 90 km de O.R. Aeroportul internațional Tambo.

Această casă de joc bine înființată situată în rezervația de jocuri Dinokeng Big 5, la doar o oră de la O.R. Aeroportul internațional Tambo oferă, 4 cabane cu aer condiționat, 6 corturi de lux cu aer condiționat, fiecare cu parcare proprie, restaurant, bar, 2 piscine, zonă de joacă pentru copii și o casă principală cu 5 dormitoare, loc pentru nunți pentru 220 de oaspeți la Lapa pentru 100 de invitați pot fi folosiți ca capelă pentru nunți sau pentru funcții în aer liber. Cartierele personalului, spălătorie, containere de depozitare, rezervoare de apă, orificiu, toate echipamentele, mobilier, echipamente de catering, decor și multe altele. Toate acestea sunt situate într-o fermă de 177 de HA din rezerva de jocuri Dinokeng, unde Big 5 este vizibil, ferma este situată aproape de un baraj care atrage o mulțime de păsări și animale sălbatice. Fiind atât de aproape de traseul principal, acest lucru este perfect pentru nunți, conferințe, team building sau doar un weekend distanță. Aceasta este oportunitatea unei vieți de a deține propria Lojă de joc în inima Dinokeng, cu un potențial imens de venit.

Datorită faptului că această proprietate se află în interiorul unei rezerve de joc, nu există nicio cerere de teren împotriva acesteia

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB